Image and video hosting by TinyPic

miercuri, 23 februarie 2011

MARTISOARE QUILLING





7 comentarii:

  1. Sunt frumoase martisoarele tale. Si snurul prezentat la istoria martisoarului. Tu l-ai facut? Si eu vroiam (si o sa fac) o istorie a martisorului pe 1 Martie. Bunica mea dinspre mama era din Suceava, mai precis din Burdujeni si eu am crescut acolo pana am mers la scoala. A murit cu multi ani in urma, sunt 20 de ani. Mi-e tare dor de Suceava si de obiceiurile de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. I'm from Bulgaria. I thought that martenitca - martisoare like tradition exist only in Bulgaria. It was very nice to see that your country also has this tradition. I like your martisoare very much! They are really unique with quilled flowers!
    I also do some quilling postcards - http://shareninesta.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Carmen.Snurul este o poza de pe net,dar am o prietena la Ocna Mures care face astfel de snururi pe care le poti vedea aici http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000845844447&sk=photos.Da,aici este o zona foarte frumoasa.Si eu am stat in Bucuresti din 1981 pana in 1999.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana Pencheva,thank you for visiting me.The trinket is very old tradition in Romania.I saw your blog and I love what you do.Congratulations for your patience and imagination.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt f frumusele martisoarele...si eu am facut tot din hartie, dar nu stiu, sau mai binr zis n-am cu ce sa fac floricele ca cele pe care le ai in prima poza. Tu ai aparatelul acela care face franjuri? De unde? Sau cum le-ai facut?
    pupici si felicitari

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc.Nu am aparat.Pur si simplu le franjurez cu un cater sau,mai nou,am observat ca merge mai bine cu foarfeca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase creatiile! Bafta in tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere